#

Дитячий табір, котрий "віджали" для коханки Януковича, передали Міністерству оборони

13.04.2018 14:56
Дитячий табір, котрий "віджали" для коханки Януковича, передали Міністерству оборони

4 квітня Кабмін прийняв рішення про віднесення до сфери управління Міністерства оборони України нерухомого майна колишнього дитячого оздоровчого комплексу "Славутич", який повернуто у власність держави

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вісник Переяславщини".

"Віднести ігрову залу (другий та третій поверхи спального корпусу), котельню, фізкультурний комплекс з басейном, зоокуток, спортивний майданчик (футбольне поле, тенісний майданчик), дитячий майданчик та огорожу, розташовані за адресою: Київська область, Переяслав-Хмельницький район, сільська рада Циблівська, Козинські горби урочище, 1, до сфери управління Міністерства оборони", – йдеться в розпорядженні.

Зазначено, що комплекс буде використовуватися для реабілітації та оздоровлення дітей військовослужбовців та осіб, які брали безпосередню участь у антитерористичній операції.

ДОК "Славутич" повернули у власність держави за рішенням Господарського суду Київської області в листопаді 2015 року. До того часу він перебував під контролем благодійного фонду "Дорога майбутнього" Любові Полєжай, співмешканки колишнього президента Віктора Януковича.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: