#

Анастасія Сисоєва потребує допомоги в боротьбі зі страшною хворобою (ФОТО,ВІДЕО)

17.04.2018 09:58
Анастасія Сисоєва потребує допомоги в боротьбі зі страшною хворобою (ФОТО,ВІДЕО)
Анастасія Сисоєва

Польські лікарі діагностували у нашої співвітчизниці рідку онкологічну хворобу легень (РАК) для боротьби з якою необхідні чималі кошти для лікування за кордоном. Для сім'ї це непідйомна сума, саме через що вони вимушені звернутись до людей за допомогою соціальних мереж

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Анастасії Сисоєвої в Instagram.

У Анастасії виявили в легкому пухлину величезних розмірів. Пройшовши всі аналізи, біопсію і багато іншого їй поставили страшний діагноз: "Лімфома Ходжкіна (нодулярний склероз) з ураженням легені. Тромбоз лівої внутрішньої яремної вени."

Лікування треба починати якомога швидше. У Анастасії щоночі напади, пухлина передавлює аорту, сонну артерію і ліву підключичну артерію.

Але незважаючи на те, що вона сильно схудла та вже втратила 8 кг. Анастасія, як справжня Українка перебуває в бадьорому настрої та стійко переносить усі потрібні процедури:

Анастасію погодилася взяти Ізраїльська клініка, лікування триватиме довго і неодноразово, суми на це лікування для її сім'ї непідйомні. Саме тому сім'я вимушена простити допомоги у соціальних мережах: "Хто може, відгукніться будь ласка на мою біду. Я розумію, що зараз дуже важкий час і всім складно, але мені більше нема до кого звернутися. Ваша допомога може полягати не тільки в грошовому еквіваленті - хто може, просто помоліться за мене і розповсюдьте інформацію".

У Анастасії є шанс вилікуватись і жити, але тільки з вашою допомогою!

Реквізити для надання допомоги:

Приват Банк № 5363542305437767 Сисоєв Артур Володимирович (тато)

Альфа Банк в гривні №26250006314539

Реквізити рахунків в доларах і євро на фото нижче:

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: