#

Для пасажирів "Борисполя" відкрилася художня виставка "Наука – це вона"

01.02.2022 20:25
Для пасажирів "Борисполя" відкрилася художня виставка "Наука – це вона"
Фото з місця події

Сьогодні, 1 лютого, у аеропорту "Бориспіль"  відкрилася художня виставка про видатних українських жінок-вчених "Наука – це вона"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" у Facebook.

Виставка має просвітницький характер. Складається вона з 12 стилізованих портретів та есе розповідей про видатних українських жінок-вчених.

Серед героїнь проєкту – жінки-вчені, без яких сучасної авіації просто не існувало б. Побачити виставку можуть пасажири, які відлітають міжнародними рейсами. Триватиме вона до 14 лютого включно.

Проєкт реалізується благодійною освітньою ініціативою STEM is FEM за підтримки ЮНІСЕФ та ООН Жінки в Україні.

Начальник аеровокзального комплексу ДП «Міжнародний аеропорт "Бориспіль" Андрій Тарасенко зауважив:

Ми дуже раді, що Міжнародний аеропорт «Бориспіль» також став частиною міжнародного освітнього проекту STEM is FEM, головна місія якого – боротьба з гендерними упередженнями в технічній сфері і популяризація наукових та технологічних спеціальностей серед українських старшокласниць. Аеропорт "Бориспіль" – не тільки підприємство, де велика кількість інженерно-технічних працівників – жінки, це ще й публічне місце, де різні люди матимуть змогу побачити цю унікальну виставку.

Нагадаємо, що 1 лютого патрульні Борисполя приїхали на виклик до чоловіка, який повідомив, що його поранили.

Читати "Моя Київщина" у Facebook