#

Для відвідувачів обіцяють відкрити території резиденцій Залісся та Конча-Заспи

17.06.2021 20:55
Для відвідувачів обіцяють відкрити території резиденцій Залісся та Конча-Заспи
Фото з мережі Інтернет

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко анонсував відкриття доступу громадян для відпочинку на об'єктах державної власності, серед них території Конча-Заспи, Залісся та півострова Бірючий

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на "Великий Київ".

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко розповів про це на форумі "Україна 30. Економіка без олігархів".

За його словами, раніше в ці зони могли потрапити тільки чиновники, зараз їх відкрили і будуть робити з них нові туристичні магніти.

Залісся – величезний лісовий комплекс під Києвом, який знаходиться на балансі Управління справами президента, також відкривається для громадян. В даний час йде процес трансформації території Залісся в національний природний парк.

Також в планах також відкрити територію Конча-Заспи на Київвщині. У цій резиденції також роками жили високопоставлені чиновники. Однак деякі представники влади укладали сумнівні договори і будували свої будинки – зараз всі ці договори перевіряють. Кончу-Заспу відкриють після того, як проведуть аудит документації та підготують територію для відпочинку громадян.

Нагадаємо, що в елітних селищах Конча-Заспа та Пуща-Водиця під Києвом розпочався аудит, анонсований президентом Володимиром Зеленським минулого тижня після засідання Ради національної безпеки та оборони.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: