#

Для жителів Студениківської ОТГ продовжують облаштовувати стадіон

16.12.2021 18:55
Для жителів Студениківської ОТГ продовжують облаштовувати стадіон
Фото з місця події

У селі Переяславське Студениківської ОТГ підрядники продовжують будівництво стадіону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Студениківська об'єднана територіальна громада" у Facebook.

У дописі говориться, що підрядна організація встановила огорожу по всьому периметру стадіону протяжністю 500 метрів, і він відразу набув завершеного вигляду.Також вони облаштували східці з високого боку споруди від вулиці Переяславська та заасфальтували майданчик для стоянки автомобілів.

Ще для зручності глядачів були облаштовані двоярусні трибуни у жовто-синіх кольорах. Наразі усі кошти, виділені на цей об’єкт у 2021 освоєні. Загалом це майже три мільйони виділені з бюджету громади, 7 мільйонів гривень із обласного бюджету.

Однак наголошується, що наразі залишилася одна із найбільш затратних частин – укладання штучного покриття.

Голова Студениківської ТГ Марія Лях сказала:

Ціною багатьох зусиль, неодноразових перемовин із державними органами, нам вдалося ввести стадіон у селі Переяславське до Програми Президента "Велике будівництво", тому із нового бюджетного року очікуємо фінансування штучного покриття із державного бюджету, загалом на ці потреби буде використано більше 6 мільйонів гривень. Ми отримали підтримку офісу Президента і сподіваємось, що навесні 2022 року проведемо урочисте відкриття стадіону, тому зараз саме час подумати про спортивного інструктора, який працюватиме з дітьми і молоддю, Маємо великі плани і надії на найбільшу спортивну споруду громади, наші футбольні команди і майбутні перемоги.

Нагадаємо, що стало відомо, де розміщуються основні пункти прийому вторсировини в Переяславі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram