#

До Ірпеня приїхали гості з Канади (ФОТО)

13.09.2022 19:45
До Ірпеня приїхали гості з Канади (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 13 вересня, мер Ірпеня розповів, що до міста приїхали гості з Канади, а саме міністр освіти і раннього розвитку дитини провінції Нью-Брансвік Домінік Карді та виконавча директорка з ранньої грамотності Неурядової організації з розвитку грамотності Джулія Сміт.

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Олександра Маркушина у Facebook.

У дописі Маркушин зауважив, що Ірпінь продовжує розширювати свою міжнародну співпрацю, а це означає, що місто матиме ще більше можливостей для отримання допомоги у відбудові соціальної та житлової інфраструктури.

За словами мера Ірпеня, пана міністра дуже вразили масштаби руйнування міста і, зокрема, закладів освіти. Побачивши Ліцей №3, Домінік Карді пообіцяв зробити все від нього залежне, щоб допомогти відновити його якомога швидше.

Маркушин зауважив:

Щоб наша співпраця була конструктивною і результативно, під час розмови вирішили заснувати побратимство між Ірпенем та одним із міст канадської провінції Нью-Брансвік. Домовилися наступного тижня організувати чергову зустріч, але вже в онлайн-форматі і на ній обговорити наступні кроки для розвитку і зміцнення нашого партнерства.

Нагадаємо, що 17 вересня у місті Ірпінь відбудеться безкоштовне навчання "Перша медична допомога".



Читати "Моя Київщина" у Facebook