#

До Ірпеня з США прибув гендиректор мережі унікальних кінотеатрів-пивоварень

20.07.2023 17:00
До Ірпеня з США прибув гендиректор мережі унікальних кінотеатрів-пивоварень
Фото з місця подій

До Ірпеня прибув Аллан Рейган – генеральний директор мережі унікальних кінотеатрів-пивоварень "Flix Brewhouse", яка складається з 10 закладів у різних куточках США

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Олександра Маркушина.

Разом з ним прибув голова інвестиційного комітету новоствореного благодійного фонду з відбудови інфраструктури України – UAID Fund.

Олександр Маркушин написав про Аллана Рейгана:

"Майбутній інвестор Ірпеня" — так представився американський бізнесмен Аллан Рейган у нашому першому листуванні. А вже сьогодні він відвідав нашу громаду та обговорив варіанти допомоги у відбудові та розвитку міста.

З гостями обговорили фінансування ремонту нових будинків, які були повністю побудовані, але їх не встигли ввести в експлуатацію через початок повномасштабного вторгнення та були пошкоджені окупантами:

Питання відновлення таких будівель закордонні благодійники озвучують вкрай рідко. Водночас ця проблема нікуди не зникає і надзвичайно турбує власників таких квартир. Адже фактично нерухомість вони вже придбали, гроші заплатили, а офіційно житло – так і не отримали. Тож ремонт таких будинків не підпадає під державні програми з відновлення.

Аллан Рейган пообіцяв зустрітись як з урядовими, так і приватними американськими благодійними організаціями та фондами, аби детально обговорити залучення додаткового фінансування для допомоги у відновленні Ірпінської громади. 

Нагадаємо, що в Ірпені відновили пошкоджену рашистами набережну.

Читати "Моя Київщина" у Facebook