#

До Ірпеня завітали представники Національної федерації цивільного захисту (ФОТО)

20.10.2023 14:00
До Ірпеня завітали представники Національної федерації цивільного захисту (ФОТО)
Фото з місця події

Ірпінь відвідали представники Національної федерації цивільного захисту-French Civil Protection France у рамках співпраці міжнародних організацій з освітніми закладами Ірпінської громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Ірпінської міської ради.

У міській раді Ірпеня інформують, що Організація FNPC є волонтерською асоціацією гуманітарної та першої допомоги, яка має державний сертифікат для виконання місій цивільної оборони.

Начальник управління освіти і науки Ірпінської міськради Олег Білорус презентував гостям  систему освіти громади та особливості освітніх програм з "Основ здоров'я, "Захисту України" у частині формування теоретичних та практичних знань з надання першої домедичної підготовки, і дій учасників освітнього процесу в умовах надзвичайних ситуацій.

Також Олег Білоус розказав про процес відбудови закладів освіти громади після руйнувань внаслідок повномасштабного російського вторгнення. Наприкінці зустрічі він подарував гостям дитячу збірку "Ірпінь – мій дім", яка буде презентована у Франції та передана до офісу FNPC.

Представник асоціації висловився:

Ми розкажемо колегам та друзям у Францї про Ірпінь, його мешканців, педагогів і ваших дітей, які з теплотою у серці та відкритістю готові до співпраці та дружби. Ірпінь – це чудове місто! Ми пишаємося вашим героїзмом.

Нагадаємо, що президент Федерації європейської будівельної промисловості відвідав Ірпінь.




Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: