#

До Києва – 25 грн: броварські перевізники самостійно підняли вартість проїзду

22.04.2022 12:58
До Києва – 25 грн: броварські перевізники самостійно підняли вартість проїзду
Перевізники у Броварах підняли ціну за проїзд без дозволу влади

Від учора, 21 квітня, броварські перевізники самостійно підняли вартість проїзду в маршрутках

Про це повідомляє інформаційний портал Моя Київщина з покликанням на Трибуна-Бровари.

Вартість проїзду в межах міста зросла на 3 гривні, тому відтепер пасажири змушені платити 11 грн. Також дорожче стало доїхати до станції метро "Лісова": перевізники просять за один квиток 25 грн. Інформацію підтверджує керівник одного з підприємств-перевізників Василь Пилипчук. Основа причина підвищення, за його словами, — зростання вартості палива і запчастин.

Директор ТОВ "Автопас-К" Володимир Білоконь розповів, що міські перевізники ще до війни написали заяву в КОДА з проханням погодити підвищення тарифів на проїзд із 25 лютого. Через війну влада не змогла прийняти рішення, тому автотранспортні компанії "переглянули" тарифну сітку самостійно. Білоконь стверджує, що це робиться не заради прибутку, а щоб просто зберегти транспортне сполучення в умовах воєнного стану. Також він запевняє, що ніхто не вимагає платити визначену суму, а переселенців та пільговиків продовжують возити безкоштовно. 

Нагадаємо, що у Броварах чоловік намагався зарізати знайомого, із яким у нього виник конфлікт під час розпивання спиртного

Читати "Моя Київщина" у Facebook