#

До кінця 2021 року у Згурівці завершать реконструкцію дитсадка (ФОТО)

05.04.2021 18:32
До кінця 2021 року у Згурівці завершать реконструкцію дитсадка (ФОТО)
Фото з місця події

До кінця 2021 року дитсадок в смт Згурівка Броварського району буде повністю відремонтовано

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Зазначимо, що відремонтований садок дозволить створити 35 нових місць для дітей.

Роботи розпочалися в 2020 році – того ж року було здійснено демонтажні роботи, влаштування збірних конструкцій фундаменту, зведення одноповерхової будівлі садочку, влаштування конструкцій даху. Також завершилося виконання зовнішньої мережі водопроводу та електромережі, встановлення металопластикових вікон.

У 2021 році необхідно здійснити внутрішнє та зовнішнє оздоблення, влаштування внутрішніх мереж водо- та електропостачання, опалення, а також благоустрій території.

Голова КОДА розповів, що розвиток дошкільної освіти, підвищення її якості, виховання здорового майбутнього покоління є особливо важливою проблемою для громади Згурівки.

Ми чітко розуміємо, що навчання в дитсадку є надважливим етапом соціальної адаптації дитини та є першоосновою навчального процесу. Реалізація проєкту сприятиме розвитку району в галузі дитячої дошкільної освіти, підвищить позитивний імідж громади та знизить соціальну напругу,  –запевнив Василь Володін.

Варто додати, що будівельна готовність об’єкта становить 36%. Вартість проекту – 27,6 млн грн. Обсяг фінансування у 2021 році – 15,7 млн грн, зокрема, за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку – 14,1 млн грн, а решта коштів – 1,6 млн грн – із бюджету Згурівської селищної ради Броварського району.

Нагадаємо, що 5 квітня поліцейський офіцер Баришівської територіальної громади спільно з місцевими жителями та рятувальниками ліквідували пожежу сухої трави.



Читати "Моя Київщина" у Facebook