#

До комунальної власності Білоцерківської ОТГ увійшло 36 об’єктів

03.02.2021 10:00
До комунальної власності Білоцерківської ОТГ увійшло 36 об’єктів
Фото з місця події

У п’ятницю, 29 січня, в Білій Церкві відбулось позачергове засідання дев’ятої сесії міськради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Білоцеркіської міської ради.

Перед початком пленарного засідання було проведено спільне засідання постійних депутатських комісій, на якому попередньо були обговорені питання, які виносилися на розгляд сесії.

У ході сесійного засідання було прийнято рішення про затвердження передавальних актів, яким передано до спільної комунальної власності Білоцерківської міської територіальної громади  36 об’єктів, які раніше були на балансі у Білоцерківському районі. Мова йде про загальноосвітні навчальні та дошкільні заклади, медичні амбулаторії, фельдшерські пункти. Прийняття рішення дозволить здійснювати фінансування з місцевого бюджету даних закладів та установ для забезпечення їх функціонування, виплачувати заробітні плати працівникам, сплачувати за енергоносії тощо.

Депутати також надали згоду на безоплатне прийняття в комунальну власність Білоцерківської міської територіальної громади із спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району Комунальної установи «Білоцерківський районний трудовий архів».

У різному депутати підняли питання щодо організації дорожнього руху на низці вулиць міста, забезпечення вивезення сміття з сільських населених пунктів і ліквідації стихійних сміттєзвалищ на їх території  та ін.

Нагадаємо, що у Білій Церкві планують переглянути тариф на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах.

Читати "Моя Київщина" у Facebook