#

До виконання обов’язків приступив новий гендиректор інформаційного агентства "Моя Київщина"

20.12.2021 10:46
До виконання обов’язків приступив новий гендиректор інформаційного агентства "Моя Київщина"
Дмитро Загурський став гендиректором видання "Моя Київщина"

Офіційно на посаду генерального директора інформаційного агентства "Моя Київщина" призначений Дмитро Загурський з Яготинщини

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", Дмитро Загурський став генеральним директором видання з 18 грудня 2021 року.

Дмитро Загурський за освітою юрист, навчався в Національному університеті «Одеська юридична академія» на факультеті "Цивільна та господарська юстиція". Зараз є аспірантом Національного Наукового центру "Інститут землеробства Національної академії аграрних наук України".

Почав працювати за фахом у Яготинській районній Державній нотаріальній конторі в 2011 році. Після цього був юристом ТОВ "Агро-Лідер Яготин", а в період із 2013 по 2015 рік працював у слідчому відділенні в структурі МВС України в Київській області.

Із початком війни на Донбасі пішов захищати державний суверенітет. Із 2015 по 2018 рік Загурський проходив військову службу за контрактом у Військово-Морських Силах ЗСУ. Брав безпосередню участь в АТО/ООС та має статус учасника бойових дій.

Після повернення із зони АТО/ООС працював завідувачем сектору юридичного забезпечення, антикорупційної діяльності та роботи із зверненнями громадян Яготинської РДА. Після ліквідації установи і до призначення генеральним директором інформагентства "Моя Київщина" займався юридичним супроводом бізнесу та фізичних осіб.

Читачів видання та жителів Київщини Дмитро Загурський закликав бути патріотами рідного краю та об'єднати зусилля для розбудови успішних громад:

Шановні жителі Київщини, як Ваш краянин, як представник молоді та небайдужий громадянин закликаю всіх бути патріотами рідного краю. Це не просто слова. Від нас залежить майбутнє громад, де ми проживаємо. Давайте спільними зусиллями робити Київщину кращою. Я дякую колективу інформаційного агентства "Моя Київщина" за високу довіру. Для мене це велика відповідальність. Без Вашої підтримки, шановні жителі Київщини, мені буде складно втримати високу планку стандартів якості управління, встановлені Андрієм Бушовським, який передчасно пішов із життя. Світла йому пам’ять!

Від усіх нас залежить безпека і комфорт, рівень медицини та освіти, якість надання послуг від держави та бізнесу, екологічна ситуація, а також протидія агресору. Особливо протидія інформаційні війні, яка понад 100 років триває проти нашої Незалежності. Тому закликаю бути небайдужими та відповідальними патріотами рідного краю. Готовий особисто їхати до Вас, вивчати проблеми громад, у міру своїх можливостей допомагати кожному, хто цього потребує. У знак демонстрації своєї відкритості та готовності до співпраці, повідомляю особистий номер мобільного телефону (096 879 29 97). 

Нагадаємо, що підприємці в Яготинській ОТГ зможуть продавати лише ялинки з чіпами у спеціально відведених для цього локаціях.

Читати "Моя Київщина" у Telegram