#

До "Золотого фонду Фастова" потрапив тренер легендарного футбольного клубу

20.09.2021 08:10
До "Золотого фонду Фастова" потрапив тренер легендарного футбольного клубу
Фото з місця події

Стало відомо, що до книги "Золотий фонд Фастова" було занесено гравця, організатора та тренера легендарного футбольного клубу "Рефрижератор" Анатолія Михайлюка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Фастівська Міська Рада" у Facebook.

До "Золотого фонду Фастова" Анатолій Михайлюк потрапив  за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту Фастова.

Далі розповідається, що чоловік  народився та прожив життя у  Фастові. Його трудовий стаж на залізниці становить 45 років, з яких 39 – у рефрижераторному вагонному господарстві України, де пройшов шлях від слюсаря до помічника директора по вантажній та претензійній роботі ДП УДЦЗРП "Укррефтранс".

Зауважується, що Михайлюк досконало володів процесами перевезення швидкопсувних вантажів, вніс вагомий внесок у розробку та впровадження нормативних документів з їх перевезення. Неодноразово заохочувався відомчими нагородами,занесений до Книги пошани ДП УДЦЗРП "Укррефтранс", у 1991 році йому присвоєно звання "Почесний залізничник".

Однак наголошується, що найбільше визнання Михайлюк досяг як творець і натхненник легендарного футбольного клубу "Рефрижератор" (Фастів) та багаторічний очільник міської федерації футболу. Під його безпосереднім керівництвом "Рефрижератор" вигравав чемпіонат Київської області десять разів. У 1981 році футбольний клуб став призером республіканського чемпіонату КФК, фінішував третім у фінальному турнірі,що відбувся у Харкові.

У дописі говориться натупне:

Фастівчани вибороли 21 комплект медалей, сім обласних кубкових трофеїв, у 1991 році стали володарями першого в історії Суперкубка Київщини. Історичний рекорд особливих турнірних сходжень уславленого фастівського клубу тривав з 1973 по 1999 роки, а на місцевому рівні – по 2017 рік (жоден аматорський клуб)колектив обласного масштабу не може похвалитися подай подібними історичними здобутками).

Нагадаємо, що Фастівська районна рада виділила 11 млн грн на добудову приймального відділення Фастівської центральної районної лікарні.

Читати "Моя Київщина" у Facebook