#

Донька піщаного "мафіозі" з Броварського району працює у місцевій прокуратурі (ВІДЕО)

01.09.2018 10:09
Донька піщаного "мафіозі" з Броварського району працює у місцевій прокуратурі (ВІДЕО)

Прокурор Броварської місцевої прокуратури Карина Кадирова зізналася, що її батько Артур Кадиров є куратором точки незаконного видобутку піску у селі Зазим’я Броварського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "СТОПКОР".

Жінка додала, що відношення до його діяльності не має і з ним з 18 років не проживає. Як повідомляють активісти, Карина Кадирова виправдовувалась, що не прикриває незаконну діяльність батька.

Додамо, що фірма, яка працює на ділянці у Зазим’ї – "ЕкоЗемБуд", створена усього півроку тому, тобто напередодні початку робіт. Одним із засновників компанії значиться – Артур Кадиров, а у місцевій прокуратурі працює Каміла Артурівна Кадирова.

Денис Радійчук, заступник керівника Броварської місцевої прокуратури, запевнив журналістів, що вперше чує про цю ситуацію.

"Це її батько, напевно. Спілкуюсь з колегами тільки по роботі, не знаю про родинні зв’язки. Але якщо це виявиться правдою, нехай перевіряють, будуть вживатися необхідні заходи", - додав керівник Броварської місцевої прокуратури.

У повідомленні зазначено, що обсяги нелегального піщаного бізнесу, який розгорнули у селі Зазим’я Броварського району в травні цього року, сягають вражаючих масштабів.

Нагадаємо, що за приблизними оцінками браконьєри вже намили майже 100 тисяч тонн піску, тобто при вартості 100 гривень за кожну тонну йдеться про десятки мільйонів гривень незаконного прибутку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: