#

Дорогу на Київщині ремонтують за новою технологією (ФОТО)

02.07.2020 19:58
Дорогу на Київщині ремонтують за новою технологією (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 2 липня, керівник Служби автомобільних доріг у Київській області Руслан Ничік разом з представниками підрядної організації відвідали ділянку ремонту, де стартували дорожні роботи за технологією ЛЕМС 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Служба автомобільних доріг у Київській області" у Facebook.

Роботи стартували на 27 км траси М-05 Київ — Одеса "Васильківська розв'язка". Такий вид ремонту суттєво збільшить строк експлуатації існуючого дорожнього покриття та підвищить безпеку руху на дорозі.

Поступово оновлюємо дороги Київщини. Там, де цього року масштабних ремонтів не заплановано, працюємо над забезпечення безпечного та комфортного проїзду, - йдеться в повідомленні. 

ЛЕМС - технологія тонкошарового покриття із литих емульсійно-мінеральних сумішей (ЛЕМС) дозволяє швидко відновити транспортно-експлуатаційні показники та захистити верхні шари асфальтобетону.

У результаті ремонту за такою технологією маємо:

  • герметизацію волосяних тріщин і невеликих вибоїн;
  • підвищення шорсткості та зчіпних властивостей;
  • рівність покриття;
  • попередження тріщиноутворення;
  • захист від водонасичення.

Роботи тривають у рамках експлуатаційного утримання підрядною організацією "Автомагістраль Південь". Минулого тижня аналогічний вид ремонтних робіт було проведено на км 44 траси М-05 "Митницька розв'язка".

Нагадаємо, що 1 липня завершено ремонт дорожнього покриття на дорозі Р-19 Фастів–Митниця–Обухів–Ржищів (км 8+500 - км23+900) по всій протяжності ділянки. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook