#

Дорослі та діти із Березані взяли участь у шаховому турнірі

22.07.2021 10:30
Дорослі та діти із Березані взяли участь у шаховому турнірі
Фото з мережі інтернет

З нагоди Міжнародного дня шахів 20 липня на території с/к "Дружба" у Березані відбулися змагання серед поціновувачів цієї інтелектуальної гри

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Березанської міської ради.

Турнір проходив у двох групах: серед дітей і дорослих. Окрім місцевих шахістів у змаганнях також взяли участь представники з смт.Баришівки,с.Лехнівки, с.Коржів, с.Семенівки.

У дитячому турнірі перемогу здобули Денис Микитенко та Аріна Глущук. Серед дорослих кращі результати показали: Сергій Іванець, Денис Логозинський, Вадим Шаповал, Дмитро Дмитренко.

Переможці та призери змагань отримали вітання та нагороди сектору молоді та спорту виконавчого комітету Березанської міської ради. Їх привітав і мер Березані Володимир Тимченко:

Шановні шахісти та поціновувачі цієї мудрої гри! Прийміть вітання з Днем шахів в Україні.  Щиро дякую гравцям, тренерам та суддям за розвиток цього високоінтелектуального виду спорту в Березанській громаді, за проведення шахових турнірів і популяризацію гри серед населення. Зичу вам і надалі розвивати та вдосконалювати свою майстерність.

Нагадаємо, що 21 липня уночі в місті Березань Броварського району водій фури знепритомнів за кермом.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: