#

Досягнення Білої Церкви внесли в Національний реєстр рекордів (ФОТО)

10.12.2021 10:00
Досягнення Білої Церкви внесли в Національний реєстр рекордів (ФОТО)
Фото з місця подій

Рекорд України, зафіксований на заході "Олександрійська феєрія", що в Білій Церкві, опублікували в Національному реєстрі рекордів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Без табу".

Фестиваль повітряних куль "Олександрійська феєрія" радує жителів Білої Церкви та всієї громади своїм неперевершеним видовищем вже 5 років. З легкої руки своїх організаторів ГО "Біла Церква туристична" він став відомим не тільки в Україні, а і за її межами.

ГО "Біла Церква туристична" разом з ТОВ СПАРТ – АЕРО минулого року, на День Незалежності і Державного Прапора, запустили в повітря 10 різнокольорових аеростатів, кожен із яких прикрашав 10-метровий Державний прапор. Тим самим встановили національний рекорд України.

Нарешті вийшла у світ книга "Національний реєстр рекордів України 2022", у яку внесли цю подію, як наймасовіший одночасний старт теплових аеростатів із Державними прапорами України.

Очільниця ГО "Біла Церква туристична" Олена Фастівська привітала всіх присутніх із цією знаменною подією, подякувала міському голові за підтримку та сприяння у проведенні щорічного фестивалю “Олександрійська феєрія”, вручила міському голові Геннадію Дикому видання, у яке внесено зазначений рекорд та запевнила:

У Національного реєстру рекордів України є чудове гасло –  "Багато речей вважалися неможливими, аж поки не були зроблені", тому бажаю нашому місту перемог та встановлення нових рекордів.

Олена Фастівська також анонсувала проведення наступного фестивалю "Олександрійська феєрія-2022", який відбудеться з 19 по 21 серпня наступного року.

Геннадій Дикий зауважив:

Завдяки таким громадським організаціям, які працюють на благо рідного міста, Біла Церква стає відомою на всю країну, а щорічне проведення фестивалів стає довгоочікуваною та приємною традицією.

Нагадаємо, що в місті Біла Церква відкрилася виставка картин та скульптур "Творче побачення".


Читати "Моя Київщина" у Facebook