#

ДП "Фастівський лісгосп" повідомило про рейдерське захоплення земель

16.05.2021 18:50
ДП "Фастівський лісгосп" повідомило про рейдерське захоплення земель
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно ДП "Фастівське лісове господарство" розповіло про рейдерське захоплення земель лісового фонду підприємством "ОЛГРАУНД"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "ДП "Фастівський лісгосп" у Facebook.

У повідомленні розповідається, що захоплення відбулося ТОВ "ОЛГРАУНД", засновником якого є Балацька Світлана Іванівна. Незважаючи на встановлені КМУ обмеження Заповідного фонду держави, 27.03.2021 року відбулося захоплення ділянок заповідника площею 300 га, 477, 5 га, 100 га та 167, 5 га.

Зважаючи, що відділ Держгеокадастру у Фастівському районі систематично моніторить усі землі лісгоспу та приймає участь у судових справах щодо земель, Фастівський лісгосп заявив про активну участь цього органу у перереєстрації зазначених земель на "ОЛГРАУНД". Публічна кадастрова карта відображає, що реєстратором виступила Ковальська Л. І.

Далі розповідається, що відповідно до Витягу з державного реєстру речових правна нерухоме майно, до оборудки причетний приватний нотаріус Васильківського нотаріального округу Бобков Олександр Вікторович.

Даний злочин був задокументований СБУ 6 квітня 2021 року.

Нагадаємо, що діяльність держпідприємства "Переяслав-Хмельницький лісгосп", яке працює на Переяславщині вже понад 75 років, хочуть зупинити.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: