#

Друг дитинства Президента Зеленського "розжився" на посаді голови СБУ елітним маєтком під Києвом (ВІДЕО)

17.05.2020 11:50
Друг дитинства Президента Зеленського "розжився" на посаді голови СБУ елітним маєтком під Києвом (ВІДЕО)
Іван Баканов

Стало відомо, що очільник Служби безпеки України Іван Баканов володіє "таємним" розкішним особняком в селі Ходосівка у Києво-Святошинському районі 

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на "Апостроф". 

Згідно з реєстрами, у Івана Баканова є квартира в Кривому Розі, і ще одна - в Києві, на Печерську. У Києві родина Баканова має дві квартири, які розташовані одна над іншою. Перша належить самому Івану Баканову, друга - його дружині Оксані Лазаренко.

Однак за даними розслідувачів, Баканов володіє також маєтком в Ходосівці Києво-Святошинського району. До того ж, за реєстром майнових прав, Івану Баканову належить тільки маленький клаптик - чотири сотки, ще дев'ять - на його дружині, за них вони і повинні платити податки. А в реальності, тут і власне озеро, і невеликий парк, і двоповерховий котедж - приблизно півгектара. Ринкова вартість такого маєтку може становити від 7 до 8 млн грн.

Цей будинок був у Баканова до того, як він став главою СБУ. При цьому, юридично цього будинку взагалі не існує. Він не належить, ані Іванові Баканову, ані будь-кому з його родичів. Взагалі нікому - формально, ніякого будинку тут немає.

Також нагадаємо, що Президент Володимир Зеленський змінив очільника Головного управління СБУ у Києві й Київській області.



Читати "Моя Київщина" у Facebook