#

Дружина ексміністра Кожари збрехала про вбивство Старицького (ФОТО)

10.04.2020 16:29
Дружина ексміністра Кожари збрехала про вбивство Старицького (ФОТО)
Подружжя Кожарів

Сьогодні, 10 квітня, правоохоронці повідомили про підозру дружині Леоніда Кожари Марині Козерод, яка навмисне дала неправдиві покази, щоб "прикрити" свого чоловіка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Нагадаємо, що 26 березня Марина Козерод написала заяву, в якій стверджує, що намагалася відібрати пістолет з рук Сергія Старицького. Відтак, у суді жінка сказала, що її чоловік не вбивав товариша, а саме вона причетна до смерті гостя. За словами Марини Козерод, вона намагалася відібрати зброю у Сергія старицького, однак під час цієї боротьби пролунав постріл і він  впав на підлогу. Ексміністра, за словами жінки, в цей момент не було в кімнаті. 

Аби перевірити покази, було призначено слідчий експеримент. У присутності адвокатів, судово-медичного експерта та правоохоронців підозрювана відтворила події того вечора. Після детального дослідження, експерти зробили висновок, що дружині ексміністра невідомі усі обставини події, тож вона не може бути причетна до вказаного вбивства, а відтак її свідчення неправдиві.  За неправдиві свідчення їй загрожує до п'яти років ув’язнення.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: