#

Дубінський, прикриваючись "Слугою народу" Київщини, "наїхав" на заступника голови Офісу Зеленського (ФОТО)

16.02.2021 14:30
Дубінський, прикриваючись "Слугою народу" Київщини, "наїхав" на заступника голови Офісу Зеленського (ФОТО)
Олександр Дубінський

Народний депутат Олександр Дубінський в якості голови Київського обласного осередку "Слуги народу" жорстко розкритикував виступ заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на"Dubinsky.pro" y Telegram.

Дубінський написав дві заяви. Одна адресована Зеленському, а друга – Разумкову.

У заяві зазначається, що представники Київської обласної організації політичної партії "Слуга роду" глибоко переконані, що кулуарні рішення суперечать демократичним принципам та процедурам.

Немає жодних підстав для розгляду та навіть постановки питання щодо зміни керівника нашого осередку.  Але є всі підстави говорити про безпринципну, аморальну, підлабузницьку, лакейську та підлесливу позицію керівництва партії та втручання адміністративної вертикалі у діяльність партії, що є абсолютно порочним та неприпустимим. У випадку, якщо всупереч логіці та здоровому глузду, з використанням аморальних методів будуть прийняті ганебні рішення - це фактично буде означати неприкритий, грубий та цинічний обман виборців Київської області, які віддали свої голоси на місцевих виборах за партійний список "Слуги народу", - йдеться у заяві.

Далі зауважується, що виборці голосували за партійний список на чолі з Олександром Дубінським, а не за кулуарно визначених у владних кабінетах"кураторів". Обласна організація висловлює рішучий протест проти подібних шахрайських методів у партійному будівництві.

Нагадаємо, що у соцмережах з’явилася інформація про те, що скандальний нардеп від Київщини Олександр Дубінський після введення проти нього санкцій США почав розпродавати свій знаменитий автопарк.



Читати "Моя Київщина" у Telegram