#

Двоє підозрюваних у вбивстві хлопчика з Переяслава вже на волі, - ЗМІ

02.05.2020 16:25
Двоє підозрюваних у вбивстві хлопчика з Переяслава вже на волі, - ЗМІ
Кирил Тлявов

Стало відомо, що двоє підозрюваних у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова з міста Переяслав вийшли на волю з СІЗО

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "24 канал".

Таку інформацію оприлюднили в ЗМІ із посиланням на бабусю вбитого хлопчика і адвоката одного з підозрюваних. Підтверджує це також і журналіст Дмитро Гнап на своїй фейсбук-сторінці.

Бабуся хлопчика Олександра Тлявова також зазначила, що Петровця і Кривошея відпустили ще на початку березня.

Наразі під вартою залишився один підозрюваний – колишній поліцейський Іван Приходько. Ще один підозрюваний – неповнолітній син Петровця перебуває під домашнім арештом.

Коли їм зменшили суму застави, вони невдовзі внесли її та вийшли, – зазначив адвокат одного з підозрюваних Віктор Чевгуз.

Водночас за інформацією Дмитра Гнапа нещодавно на суд по цій справі приходили депутати міської ради Переяслава. Вони нібито просили відпустити лейтенанта Приходька на поруки. Саме від його пострілу загинув хлопчик. Поки що суд їм відмовив.

Нагадаємо, що дитина зазнала вогнепального поранення голови 31 травня 2019 року в Переяславі. Хлопчик помер не одразу, спершу його відвезли до реанімації з тяжкою закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, внутрішньо-мозковою гематомою, переломом скроневої кістки. Кирилові зробили операцію, проте 3 червня він помер.

Читати "Моя Київщина" у Telegram