#

Двоє військових із Ірпеня отримають довгоочікуване житло

28.07.2021 17:30
Двоє військових із Ірпеня отримають довгоочікуване житло
Фото з мережі Інтернет

Двоє учасників бойових дій із числа внутрішньо переміщених осіб, які  проживають в Ірпені, отримають довгоочікуване житло за рахунок держсубвенції у розмірі понад 2 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Петра Зброжека у Facebook.

Розпорядженням голови Київської облдержадміністрації від 09.07.2021р. № 447 "Про перерозподіл між місцевими бюджетами Київської області обсягу субвенції з державного бюджету на 2021 рік" на місто Ірпінь здійснено розподіл субвенції у загальному обсязі – 2 135 960,00 грн на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення внутрішньо переміщеним особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

За словами керівника міського управління праці та соціального захисту населення Петра Зброжека, виплата грошової компенсації планується у жовтні 2021 року.

Загалом грошову компенсацію на придбання житла очікують ще 37 учасників бойових дій із числа ВПО, яким здійснено розрахунок грошової компенсації, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку відповідно до постанови КМУ від 18.04.2018 р. №280 "Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України".

Нагадаємо, що частину вулиці імені Заріфи Алієївої в Ірпені вздовж парку Правика перекриють для проїзду транспорту на час проведення ремонтних робіт на сусідній вулиці Соборній.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: