#

Двох братів, які вбили таксиста в Софіївській Борщагівці, запроторили за ґрати

25.08.2020 17:42
Двох братів, які вбили таксиста в Софіївській Борщагівці, запроторили за ґрати
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 25 серпня, двох братів, які в квітні цього року в селищі Софіївська Борщагівка вбили таксиста зі Львова, засудили до 14 та 14 років 6 місяців позбавлення волі відповідно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Прокуратура довела, що неодноразово судимі 42-річний та 37-річний чоловіки 22 квітня цього року перебували в Львові та вирішили замовити таксі до Києва. У селищі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району, в одній із тупикових вулиць, зловмисники вирішили не розраховуватися водієм за поїздку, вбили його та заволоділи особистими речами.

Після вбивства, колишні зеки викликали таксі з Києва та поїхали до Львова, де наступного дня були затримані співробітниками правоохоронних органів.

Наразі двох братів засудили до 14 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, а іншого - до 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Під час судового розгляду справи обвинувачені свою вину не визнавали.

Нагадаємо, що в селі Триліси Фастівського району між групою односельчан, які розпивали алкогольні напої, виник конфлікт, який переріс у криваву бійку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram