#

Екологічна безпека – запорука сталого розвитку громад, – "Наш край"

23.07.2021 16:20
Екологічна безпека – запорука сталого розвитку громад,  – "Наш край"
Фото з місця події

У Таращанській громаді Білоцерківського району триває екологічний проєкт з впровадження роздільного збору сміття

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

У населених пунктах громади встановлюють сортувальні контейнери окремо для пластику та скла. Ініціатором проєкту виступив голова Таращанської міської ради, представник партії "Наш край" Михайло Кривошеєв.

За словами очільника громади, такий підхід в управлінні відходами дозволяє зменшити навантаження на полігон твердих побутових відходів та знизити ризик забруднення довкілля.

 Михайло Кривошеєв наголошує:

Екологічна безпека – запорука сталого розвитку територіальної громади. Тому налагодження системи збору сміття ми зробили одним із пріоритетів. Впевнені, що такий крок сприятиме покращенню екологічної ситуації, позитивно вплине на якість життя місцевих мешканців.

Сортувальні  контейнери облаштовують у місцях із найбільшим трафіком. На кожному нанесена інформація про вид відходів, які можна викидати. Зібрану з контейнерів сировину відправляють спочатку на сортувальну станцію, а потім на переробку.

У міській раді планують розширювати мережу роздільного збору та просять місцевих мешканців підтримати ініціативу, а також використовувати контейнери за призначенням.

Нагадаємо, що депутат Білоцерківської районної ради Олександр Сергієнко вирішив взяти участь у конкурсі "Адвокат року – 2021" у номінації "Захист бізнесу".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: