#

Економічна ситуація в Україні залежить від масової вакцинації, - Порошенко

20.01.2021 11:07
Економічна ситуація в Україні залежить від масової вакцинації, - Порошенко
Петро Порошенко

Лідер партії "Європейська солідарність" пропонує запроваджувати за необхідності локальні карантинні обмеження замість тотального локдауну

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Петра Порошенка у Facebook.

Лідер опозиції переконаний  економічна ситуація в Україні довгостроково залежить від масової вакцинації.

Чи виживе вагома частина дрібного бізнесу – кав’ярні, ресторани, туристична галузь, бо це мільйони робочих місць; сфера культури, спортивні заклади? Як швидко їхні працівники повернуться до нормального життя? Пропонований нами план із чотирьох пунктів дозволяє практикувати точкові адресні карантинні обмеження замість тотального локдауну, – резюмує Петро Порошенко.

Як відомо, від початку пандемії коронавірусу Фонд Порошенка, компанія "Рошен" і волонтери передали медзакладам понад 157 тисяч захисних костюмів, 10 тисяч антивірусних окулярів, понад 50 тисяч високоякісних швейцарських ІФА-тестів Roche, профінансували закупівлю та ремонт понад 50 апаратів ШВЛ. Допомогу отримали близько 200 лікарень. Понад 50 тисяч продуктових наборів отримали люди із вразливих категорій.

Фонд Порошенка та ГО "Справа Громад" також опікуються закупівлею кисневого обладнання для хворих на COVID-19. Апарати вже надійшли в лікарні та військові шпиталі на Донеччині, Буковині, Прикарпатті, Тернопіллі, у Запорізькій, Рівненській, Львівській, Київській та інших областях України.

Нагадаємо, що представник партії "Європейська солідарність" Володимр Борисенко переміг на виборах міського голови Борисполя, які відбулися 17 січня.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: