#

Колишнього правоохоронця спіймали на зберіганні наркотиків

20.11.2020 18:40
Колишнього правоохоронця спіймали на зберіганні наркотиків
Фото з мережі інтернет

Київська обласна прокуратура повідомила, що старший сержант поліцейського батальйону конвойної служби ГУНП у м. Києві зберігав наркотики та психотропи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської обласної прокуратури

Прокуратура області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно колишнього поліцейського за фактом незаконного придбання та зберігання психотропів і наркотичних засобів (ч.1 ст.309 КК України).

Прокурори встановили, що правоохоронець у серпні цього року придбав та зберігав 0,305 г метадону та 0,191 г синтетичного психотропу. Як повідомив зловмисник, наркотики придбав для власного вживання.

Досудове розслідування здійснювалось ТУ ДБР у Київській області. У жовтні  2020  року правоохоронця звільнено зі служби в поліції.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, що 6 листопадакерівник Головного управління поліції Київщини Андрій Нєбитов вручив найкращимправоохоронцям області нагородну зброю, нагрудні знаки, грамоти, подякиМіністерства внутрішніх справ та Національної поліції України

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: