#

Екс-"регіонал" Москаленко вибив для свого округу 3 нових стадіони (ФОТО)

10.04.2018 10:54
Екс-"регіонал" Москаленко вибив для свого округу 3 нових стадіони (ФОТО)

Київська обласна державна адміністрація виділить кошти для побудови спортивних стадіонів в семи районах Київщини. Три стадіони відкриються вже цього літа на Вишгородщині та Іванковщині - ці райони знаходяться на окрузі №96, від якого нардепом є Ярослав Москаленко

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "КиевVласть".

Київська обласна державна адміністрація виділить кошти для побудови спортивних стадіонів в семи районах Київщини. Три стадіони відкриються вже цього літа на Вишгородщині та Іванковщині. Київська обласна федерація футболу обрала представників на Конгрес ФФУ і завершила підготовку до старту футбольного сезону.

"Можу впевнено заявити - це перший сезон з таким рівнем підготовки. Як я і обіцяв у своїй програмі, балотуючись на главу КОФФ, кожна районна федерація отримала ноутбуки. Сьогодні особисто передав їх керівникам регіональних організацій на зустрічі", - повідомив Ярослав Москаленко.

За його словами, ця техніка послужить для впровадження системи "Один гравець - одна команда", приєднає всіх до загального реєстру ФФУ.

Відповідні федерації на місцях також вже починають отримувати щомісячне фінансування від КОФФ для оплати праці.

"Уже влітку цього року практично одночасно відкриємо стадіони в Вишгороді на території школи №3" Сузір'я ", в селі Пірнове Вишгородського району і в Іванківському районі. На останній зустрічі з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом я отримав запевнення, що кошти на добудову цього стадіону вже виділені. Приємно констатувати, що в Іванкові вперше за останній час на обласний чемпіонат заявилася футбольна команда. Що стосується Пірнове, то побудоване футбольне поле буде єдиним у своєму роді на всю Лівобережну Вишгородщину ", - вважає Москаленко.

Глава КОФФ також розповів, що Київська обласна державна адміністрація готова виділити кошти для побудови стадіонів ще в семи районах, де місцеві федерації активно беруть участь в чемпіонатах і забезпечують свої команди.

"Без п'яти хвилин Бровари матимуть нове поле стандартного розміру і друге - вже зі штучним покриттям - на території училища фізкультури. Загалом, як і було задекларовано, йде узгодження по семи стадіонах в Славутичі, Василькові, Фастові, Ставищі, Рокитному, - уточнив він. - Колегія обласної адміністрації затвердила план фінансування, залишилась облрада. Депутати обіцяють підтримати ініціативу адміністрації. Але на цьому ми не зупиняємося, йдуть переговори ще по чотирьох об'єктах ".

Також виконком Київської обласної федерації футболу затвердив календар сезону, необхідні нормативні документи, а також обрав представників на Конгрес ФФУ.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: