#

Ексдиректор ТОВ "Asper Естейт" Кулеба став керівником Київської ОДА

02.02.2022 15:50
Ексдиректор ТОВ "Asper Естейт" Кулеба став керівником Київської ОДА
Олексій Кулеба

Сьогодні, 2 лютого, Кабмін призначив Олексія Кулебу на посаду голови Київської обласної держадміністрації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Українська правда".

У повідомленні зауважується, що у січні 2022 року "Українська правда" із покликанням на джерела в "Слузі народу" писала, що у разі ухвалення закону про столицю Кулеба може стати головою Київської міської держадміністрації. 

Також вказано, що Кулеба з початку 2021 року займав посаду першого заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень.

Наразі Кулебі 38 років, у 2005 році він закінчив Київський національний економічний університет за спеціальністю "міжнародна економіка". Кандидат наук з державного управління. Працював викладачем у Міжрегіональній академії управління персоналом в Києві, займався підприємницькою діяльністю, був помічником депутата Київської міськради та радником гендиректора столичного КП "Плесо". У 2018-2019 роках працював директором ТОВ "Asper Естейт", 2019-2020 роки -  директор департаменту міського благоустрою КМДА.

Нагадаємо, що 1 лютого Президент України Володимир Зеленський підписав Указ, згідно якого із 1 січня, 2024 року буде припинено призов громадян України на строкову військову службу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook