#

Ексголову Києво-Святошинської райради Гедульянова можуть відправти з грати

14.08.2020 17:10
Ексголову Києво-Святошинської райради Гедульянова можуть відправти з грати
Вадим Гедульянов

Чотири  роки тому підозрюваний, який був тоді головою Києво-Святошинської районної ради, уклав договір з товариством про здійснення капітального ремонту приміщень адміністративної будівлі райради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "1NEWS".

У подальшому, експосадовець, зловживаючи своїм службовим становищем, достовірно знаючи, що товариство умови договору не виконало, вніс завідомо неправдиві відомості до офіційних документів, на підставі яких підрянику з місцевого бюджету незаконно перераховано 1,2 млн грн.

Згідно з висновком судової будівельно-технічної експертизи вартість невиконаних робіт складає більше 70 тис грн.

Досудове розслідування триває. Процесуальне керівництво за досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснюється Києво-Святошинською місцевою прокуратурою.

У разі доведення вини, особі загрожує покарання у виді обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Варто зазначити, що згідно з офіційними даними з 27 вересня 2016 року по 3 вересня 2019 року головою Києво-Святошинської районної ради був Вадим Гедульянов.

Нагадаємо, що прокуратура Київщини розслідує справу незаконної передачі 350 га землі на території Володарської сільської ради у приватну власність тамтешньому підприємству.

Читати "Моя Київщина" у Facebook