#

Ексголова Київської ОДА Присяжнюк очолив "НАШ КРАЙ"

12.07.2020 10:40
Ексголова Київської ОДА Присяжнюк очолив "НАШ КРАЙ"
Фото з місця події

Учора, 11 липня, Анатолія Присяжнюка призначили головою політичної партії "НАШ КРАЙ" у Київській області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "НАШ КРАЙ Київщина" у Faсebook.

Кандидатуру Анатолія Присяжнюка, який обіймав посаду голови Київської ОДА, та відомий своїми досягненнями в розбудові Київщини, партійці підтримали одноголосно. Також було затверджено і новий склад Ради обласного партійного осередку.

Реалії свідчать про те, що людям потрібна увага й допомога. Тому "НАШ КРАЙ" Київщини йде до ЛЮДЕЙ! Разом із командою однодумців ми працюватимемо задля розвитку рідної Київщини, формування та становлення об’єднаних громад, створення комфортних умов для життя людей, - говорить Присяжнюк.

Як далі говориться у повідомленні, то свою діяльність партія буде спрямовувати на суспільство та створювати його основу.

Також зазначається, що політсила "НАШ КРАЙ" Київщини виступає за розвиток економіки, аграрного сектору, доступну медицину і освіту, якісну інфраструктуру, залучення інвестицій та впровадження інноваційних технологій. У пріорітетах партії є підтримка ветеранських організацій, учасників Другої світової війни, воїнів-АТО. Героїв, які врятували світ від Чорнобильської катастрофи. Окрім того вони планують працювати над відновленням програм оздоровлення дітей, підтримки талановитої молоді. Мають на меті приділяти увагу розвитку спорту та фізичної культури, захисту довкілля, популяризації еко-культури та зеленого туризму.

На кінець підкреслюється, що "НАШ КРАЙ" не є опозиційною силою. У них ідеологія базується на принципах об’єднання, відповідальності та ефективності роботи, а на першому місці для них є люди, їхнє життя, дозвілля, культура, духовність.

Нагадаємо, що 19 грудня у День Святого Миколая колишній керівник КОДА Анатолій Присяжнюк вирішив привітати багатодітну родину з села Проців Бориспільського району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook