#

Ексголова КОДА часів Януковича опинився у партії Юлії Тимошенко, - ЗМІ

05.06.2020 17:00
Ексголова КОДА часів Януковича опинився у партії Юлії Тимошенко, - ЗМІ
Анатолій Присяжнюк

Анатолій Присяжнюк, який очолював Київську область з 2010 по 2014 роки, може повернутися у політику під прапорами "Батьківщини"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Киеввласть".

Починаючи з середини травня 2020 року в Офісі президента, Верховної Ради та Київської обласної державної адміністрації навперебій повідомляли сенсаційну новину: "регіонал Присяжнюк веде переговори з" Батьківщиною "і може очолити її список на виборах до облради". 

Як йдеться у повідомленні, було названо три версії за якими Присяжнюк міг потрапити у партію Юлії Тимошенко. За першою такою версією, генерала Присяжнюка, який в 2010-му році прийшов в губернатори Київщини після служби в СБУ, до Юлії Тимошенко привів генерал-спецслужбіст, нині - член президії ВО "Батьківщина", голова комітету Верховної Ради з питань молоді та спорту Андрій Кожем'якін . За другою здогадкою, в Офісі президента мають інший погляд на ймовірне зближення Анатолія Присяжнюка та Юлії Тимошенко. Там вважають,  що "Батьківщина" і порошенківська "євросолідарності" вирішили одним фронтом розірвати "Слугу народу" на місцевих виборах.  А третя версія говорить, що Присяжнюк купив обласну "Батьківщину", бо не зміг знайти спільну мову з "Опозиційною платформою - За життя (" ОТЗЖ ").

Сам Присяжнюк розповів журналістам, що його дійсно покликали до партії "Батьківщина", але він не сказав хто саме, і найважливіше заявив, що остаточної відповіді на рахунок вступу ще не прийняв.

Не буду лукавити, такі пропозиції надходять, але щоб прийняти рішення, потрібно дочекатися прийняття змін до закону про вибори. І, по-друге, якщо йти, то з ким і заради чого. Якщо об'єднувати еліту заради розвитку Київщини та захисту інтересів людей, це одна справа, якщо просто йти в депутати - це нецікаво і марно. Тому я ніяких рішень не приймав, вони надходять від різних політсил, - сказав Анатолій Присяжнюк.

Також нагадаємо, що 19 грудня колишній керівник КОДА Анатолій Присяжнюк вирішив привітати багатодітну родину з села Проців Бориспільського району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook