#

Ексголова Немішаєва отримав посаду в Асоціації громад

20.07.2021 08:25
Ексголова Немішаєва отримав посаду в Асоціації громад
Сергій Замідра

Учора, 19 липня, колишній голова Немішаєва Сергій Замідра став першим заступником голови Всеукраїнської асоціації громад

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку  Сергія Замідри у Facebook.

У дописі Замідра пише, що головою було обрано Кіптівського сільського голову Володимира Кучму, а виконавчим директором - голову Всеукраїнського конгресу фермерів Івана Слободяника. Також за його словами, було оновлено склад Правління і ревізійної комісії та внесено зміни до Статуту. Тепер членами та членкинями керівництва ВАГ можуть бути не лише голови громад, але й депутати та депутатки місцевих рад.

Колишній голова Немішаєва Сергій Замідра зауважує:

Щира подяка Правлінню та Виконавчій дирекції ВАГ, що забезпечували активний розвиток Асоціації останні роки та відстоювали інтереси сільських громад України! Зміни не були б можливі без Миколи та Івана Фурсенків, Миколи Поєдинка, Ігоря Абрамюка та членів Виконавчої дирекції та Правління ВАГ.

На кінець він каже, що до зборів долучились представники Уряду, Міністерств, народні депутати, з якими делегати зборів мали можливість обговорити наболілі проблеми сільського розвитку.

Нагадаємо, що нещодавно на сесії ради Немішаївської ОТГ депутати підняли питання про мисливське угіддя ТОВ "МРК Ярик", яке ще називають "Межигір‘я Ляшка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: