#

Ексголова Обухівської і Бориспільської РДА хоче очолити Українську ОТГ

07.09.2020 19:25
Ексголова Обухівської і Бориспільської РДА хоче очолити Українську ОТГ
Олександр Туренко

Нещодавно, 5 вересня, колишній очільник Обухівської і Бориспільської райдержадміністрацій Олександр Туренко на своїй сторінці у Facebook опублікував відео, у якому заявляє про свої наміри балотуватися на посаду голови Української ОТГ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Олександрі Туренка у Facebook.

Зауважимо, що Олександр Туренко балотується від партії "Європейська солідарність". Варто сказати, що до Української ОТГ увійдуть місто Українка, села Трипілля, Халеп'я, Витачів, Щербанівка, Жуківці, Верем'я та Плюти.

Маю професійну команду і успішний досвід керівництва двома районами. Об'єднана громада - це і є невеликий район з тими ж проблемами і труднощами. Ми з моєю командою двічі показували результат. Не хочу критикувати сьогоднішню владу в місті Українка, в селах. Кожен займається якоюсь роботою і робить її так, як уміє. Однак я переконаний, що зможу зробити це краще, - каже Олександр Туренко.

Варто додати, що згідно з розпорядженням Президента Володимира Зеленського №156 / 2019 рп, Олександр Туренко був звільнений з посади голови Бориспільської РДА, на якій він перебував з 3 липня 2017 року.

Також, з 29 квітня 2016 року по 30 червня 2017 року він обіймав посаду голови Обухівської РДА.

Нагадаємо, що на брифінгу очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов заявив, що збройний конфлікт в місті Українка стався на фоні побутових відносин.

Читати "Моя Київщина" у Facebook