#

Ексгубернатор Бно-Айріян став екскурсоводом та рекламує сам себе

18.08.2020 13:52
Ексгубернатор Бно-Айріян став екскурсоводом та рекламує сам себе
Михайло Бно-Айріян

Перший голова Київської ОДА часів президентства Володимира Зеленського Михайло Бно-Айріян став екскурсоводом

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку Михайла Бно-Айріяна у Facebook, колишній чиновник розмістив відеоролик про Гелон – найбільше поселення скіфського часу в Європі.

А ви колись бували на розкопках давнього городища, якому більше двох з половиною тисяч років? Повірте, це дуже круто. Минулого тижня ми це побачили на власні очі. І зняли фільм. Про нас. Нашу історію і про наших пращурів. Про Гелон. І про те, як ми не використовуємо те, що маємо. Фільм буде незабаром. А зараз ловіть наш маленький тизер. Знімали та монтували власними силами. Тому не судіть строго, - написав Бно-Айріян на сторінці у Facebook.

Відеоролик Михайла Бно-Айріяна про археологічні розкопки можна переглянути за посиланням.

Варто додати, що Михайла Бно-Айріяна було призначено на посаду голови Київської ОДА 10 липня 2019 року, проте на посаді він пробув лише до 28 жовтня 2019 року. Бно-Айріяна називали ставлеником групи Павлюка-Калетника, які контролюють частину депутатської фракції "Слуга народу" у Верховній Раді.

Нагадаємо, що нещодавно Бно-Айріян записував відео з Борисполя, де розповідав про ремонт районної лікарні та свій вклад у даний процес

Читати "Моя Київщина" у Facebook