#

Ексголова поліції Макарова допомагає злодіям, - активісти

13.08.2021 14:15
Ексголова поліції Макарова допомагає злодіям, - активісти
Віталій Омельченко

Стало відомо, що колишній керівник Макарівського відділку поліції Віталій Омельченко обійняв посаду начальника слідчого відділу Вишгородського ГУНП

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Forest Control АЕС" у Facebook.

У дописі розповідається, що саме з "подачі" Омельченка не розслідуються справи, не тільки стосовно захисту довкілля, а і безліч інших кримінальних справ.

Активісти пишуть:

Саме цей гастролер, який встиг уже відмітитись і у Василькові, де займав також посаду заступника начальника слідчого відділу, та в Макарові, уже роздає вказівки на бездіяльність своїм підлеглим, тим самим сприяючи злодіям уникнути відповідальності, затягує час даючи злодіям можливість знищити речові докази, а саме - необліковану деревину, яку виявили активісти.

Далі зауважується, що на Омельченка буде подано коллективну скаргу до Головного Слідчого Управління та до Державного бюро розслідувань.  

На кінець говориться:

Нехай проведуть перевірку щодо відповідності займаній посаді, та за ознаками ст. 367 ККУ будемо вимагати відкрити кримінальне впровадження.

Нагадаємо, що мешканець одного з населених пунктів Макарівської селищної територіальної громади організував збут психотропної речовини – амфетаміну.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: