#

Ексмер Ірпеня Карплюк очолив представництво КБУ на Київщині (ФОТО)

12.08.2022 08:30
Ексмер Ірпеня Карплюк очолив представництво КБУ на Київщині (ФОТО)
Фото з місця подій

У середу, 10 серпня, на засіданні Ради директорів Конфедерація будівельників України (КБУ) Володимира Карплюка обрали керівником представництва КБУ в Київській області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Володимира Карплюка у Facebook.

Член Ради директорів Конфедерації будівельників України (КБУ), СЕО Інвестиційної групи «Molodist» і Товариства «Відважних», голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк очолив представництво Конфедерації в Київській області.

Володимир Карплюк зізнався, що ця подія є для нього значимою, адже вперше обласне представництво очолив речник будівельного бізнесу Ірпеня.

У засіданні взяли участь президент КБУ Лев Парцхаладзе, голова Державної інспекції архітектури та містобудування України Семен Кривонос, народні депутати України Олена Шуляк та Андрій Клочко, заступниця Міністра розвитку громад і територій Наталя Козловська та інші поважні учасники.

Головною темою зібрання було подолання наслідків російської воєнної агресії в Україні та координація дій у питанні відбудови країни.

У своєму виступі Карплюк наголосив, що КБУ зможе стати ключовим драйвером відновлення зруйнованих міст України.

У дописі також йдеться:

Висловлюю вдячність Раді директорів КБУ та особисто президентові КБУ Льву Парцхаладзе за високу довіру до моєї кандидатури!

Нагадаємо, що в Ірпені готують до заселення модульне містечко на території санаторію "Дубки".



Читати "Моя Київщина" у Telegram