#

Ексмер Ірпеня "продав" партійну франшизу Ярославу Москаленку на довиборах на Черкащині

04.10.2021 18:55
Ексмер Ірпеня "продав" партійну франшизу Ярославу Москаленку на довиборах на Черкащині
Фото з мережі Інтернет

Незабаром 31 жовтня відбудуться довибори народних депутатів на Херсонщині (округ 184) та Черкащині (округ 197), станом на 30 вересня зареєструвалося 32 кандидати, серед них й Наталія Степушенко, яка балотується від партії "Нові обличчя"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "lb.ua".

У статті зазначається, що в чергових парламентських виборах на цих мажоритарних округах брали участь партії, які вели загальнонаціональні кампанії. Проте на довиборах на Херсонщині можна побачити партії, які не висували своїх кандидатів в 2019 році, до них можна віднести "Нові обличчя". Т

Також у матеріалі згадується продаж партій, оскільки процес їх реєстрації доволі затяжний. Тому перед парламентськими виборами доволі часто купують старі партії, перейменовують і запускають нові політичні проєкти.

Так, партію "Нові обличчя" лідером, якої був ексмер Ірпеня Володимира Карплюка "продали" Ярославу Москаленку.


Із чого це випливає? Наталія Степушенко балотується на довибори в Херсонщині саме від цієї партії.

На сайті ЦВК йдеться про те, що вона працює компанії "Спец Комплект Постач", яка пов’язана з Москаленко, тому що вона оформлена на його брата.


До того ж, в статті "Столичного двору" згадується, що за 2018 підприємство отримало в тендерах майже два мільярди гривень – від Київської обладміністрації, ремонти на будівництво доріг точно в межах округу, від якого Ярослав Москаленко та був обраний до Верховної Ради.

Тендер на 804 мільйонів гривень компанія виграла, знизивши ціну на чотири тисячі гривень. Конкуренти компанії помічника Москаленко навіть залишили величезну скаргу. Якщо коротко, суть претензії в тому, що умови тендеру були прописані виключно під одного учасника, конкурувати з яким можливості просто не було.

Також нагадаємо, що 1 жовтня, відбулося відкриття відділення високодозової хіміотерапії Центру трансплантації кісткового мозку Київського обласного онкологічного диспансеру, де "засвітились" нардеп Дубінський та куратор облради Москаленко

Читати "Моя Київщина" у Telegram