#

Екснардеп Різаненко розповів про фальсифікації під час підрахунку голосів на виборах до Київської облради (ВІДЕО)

17.11.2020 15:30
Екснардеп Різаненко розповів про фальсифікації під час підрахунку голосів на виборах до Київської облради (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно колишній народний депутат Павло Різаненко повідомив про фальсифікації виборчих документів та підсумків голосування Фастівської міської ТВК, , які передали в Київську обласну ТВК

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Різаненко повідомив, що Київська обласна ТВК 11 голосами затвердила підсумковий протокол. До того ж, прямо під час засідання члени комісії втратили 1720 голосів, а після перерви їх уже не зараховували.

Партія «Голос» оскаржила результати виборів по певним територіальним виборчим комісіям до обласної ради. У межах міста Фастів Голос оскаржив вибори до Київської обласної ради і отримав рішення суду першої інстанції. Тепер апеляційна інстанція в неділю зобов'язана здійснити повний перерахунок голосів в межах міста Фастова. Причиною цьому стало те, що згідно протоколів дільничних виборчих комісій результати відрізнялися фундаментального від тих, що були підсумковому протоколі Фастівської ТВК, - підкреслив екснардеп.

Також нагадаємо, що на плановій нараді заступник Бориспільського міського голови Микола Корнійчук висловив занепокоєння щодо повторних виборів мера міста, а також можливості проведення установчої сесії міськради.


Читати "Моя Київщина" у Telegram