#

Очільник КОДА Бно-Айріян подав позов до суду на Дубінського (ФОТО)

25.10.2019 13:28
Очільник КОДА Бно-Айріян подав позов до суду на Дубінського (ФОТО)
Михайло Бно-Айріян

Сьогодні, 25 жовтня, керівник КОДА Михайло Бно-Айріян подав до суду позов на нардепа від 94-го округу Олександра Дубінського про захист честі, гідності та ділової репутації через те, що останній поширював проти нього неправдиву інформацію

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "LB.ua".

"Сьогодні Олександр Дубінський у котрий раз зробив невдалу спробу здійснити інформаційний тиск на мене. І розказав усім про справу, яку почало розслідувати ДБР проти мене. Його пост випадковим чином співпав із моєю позовною заявою про захист честі та достоїнства, яку я подав на нього сьогодні зранку до Печерського районного суду. І, звичайно, з поверненням Президента до України", - зазначив Михайло Бно-Айріян на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: Дубінський VS Бно-Айріян: коли медіакілер дістане козирі проти маріонетки-корупціонера.

За словами Бно-Айріяна, предмет позову наступний: спростувати або довести наступні тези Дубінського: що він російський шпигун, що він номінований на посаду Москаленком та Кононенком та отримує від них зарплату.

"Тож, Олександре, зустрінемося в суді, і чекатиму від вас конкретні факти щодо викладених фактів. Поліграф не пропонувати після фарсу, який ми бачили на всю країну, просто прийдіть до суду та покажіть факти", - додав ексголова Київської ОДА.

Також нагадаємо, що 20 жовтня очільник Київської державної обласної адміністрації написав заяву про звільнення.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: