#

Екстренер "Колоса" Костишин розповів про помилки команди (ВІДЕО)

10.10.2021 15:20
Екстренер "Колоса" Костишин розповів про помилки команди (ВІДЕО)
Руслан Костишин

Колишній тренер футбольної команди "Колос" вперше після відставки дав інтерв’ю, де розповів багатого цікавого

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Вацко Live" у YouTube.

Костишин у інтерв’ю розповів про перші дні відставки, що не так пішло у "Колосі", бачення ідеальної футбольної гри та багато іншого.

Зокрема, він зауважив, що стало причиною погіршення якості гри в команді:

Відкинемо аматорські роки та почнемо з першого сезону, де зайняли перше місце, потім був другий сезон, однак там посіли вже п’яту сходинку, при тому, що футболісти були ті самі. Далі знову був сезон із п’ятим місцем, а потім настали перемогли та дуже гарні результати. Ось почався шостий сезон, де якість гри дуже впала. Це навіть помітили вболівальники, які почали висловлювати свої претензії на рахунок цього. І тут починаєш аналізувати та доходити до висновку, що не було сезону відпочинку. Це дуже важко для команди та тренера, які фактично «спалюють» себе. Наприклад, моя емоційність дуже знизилася, що пов’язано, мабуть, із втомою. Також клуб вирішив позбутися орендованих футболістів, і команду покинули Павло Оріховський та Денис Антюх, які були основними футболістами «Колоса». Я вважаю, що тут була моя помилка. Я мав не допустити цього, бо саме вони вивели команду на такий високий рівень.

Також колишній тренер "Колоса" поділився своїми думками, як має грати ідеальна команда:

Я хочу, що моя команда грала дуже "агресивно", тут навіть не треба, щоб дуже сильно контролювала м’яч.  Це бажання, мабуть, через мій такий характер.  Зараз доволі багато команд використовує пресинг. Мені зараз цікаво, як виглядає лондонський «Арсенал». У цієї команди була криза, і тому хочу подивитися декілька їхніх матчів та оцінити, як вони грають.  Гравці можуть бути тими самими, але одного сезону вони показують неймовірні результати, а на наступний – ні. І тут хочу сказати, що основне завдання тренера «запалити» гравців на гру та бути гарним психологом, бо тактика не завжди працює. Без серця, що горить, не можна здобути перемогу.

Нагадаємо, що  6 жовтня футболісти "Колоса" відновлять підготовку до поєдинку 11 туру чемпіонату УПЛ - із "Дніпром-1"



Читати "Моя Київщина" у Telegram