#

Ексучасниця шоу "Танці з зірками" позихувалася розкішним будинком під Києвом

28.01.2023 15:50
Ексучасниця шоу "Танці з зірками" позихувалася розкішним будинком під Києвом
Фото з місця події

Українська танцівниця та ексучасниця шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова показала особняк, який  нині будує під Києвом

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "УНІАН", знаменитість поділилася, що будівництво почалося ще до 24 лютого, а зараз роботи тривають. 

У Instagram-stories Ілона показала знімки свого будинку. Гвоздьова розповіла, що в її особняку немає жодної батареї - опалення забезпечується за допомогою теплої підлоги. 

Зауважується наступне:

На фото можна помітити, що в цілому будинок дуже просторий і світлий. Наприклад, кухня виконана в теплому білому, світлому сірому і кавовому відтінках. Також в кімнатах багато джерел світла і великі вікна. Зірка хотіла створити для себе максимально комфортні умови, адже часто проводить час вдома.

Танцівниця зазначила, що ще в червні кухня була порожнім приміщенням, підготовленим до ремонту, а вже сьогодні вона повністю закінчена. 

Варто вказати, що на початку літа 2022 року стало відомо, що окупанти зруйнували будинок Ілони Гвоздьової в Київській області. За даними ЗМІ, на його відновлення зірка витратила близько 10 тисяч доларів. 

Також танцівниця розповідала, що будинку, де вона жила з родиною, більше немає. Крім будинку, загарбники обстріляли машину її чоловіка.

Нагадаємо, що нещодавно Обухівському центрі культури і дозвілля відбувся мистецький захід.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: