#

Епіцентри працюватимуть навіть у найсладніших умовах, бо мають 100% генераторів

28.11.2022 11:00
Епіцентри працюватимуть навіть у найсладніших умовах, бо мають 100% генераторів
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що мережа торговельних центрів Епіцентр на сьогодні технічно готова до безперебійної роботи навіть в умовах довготривалої відсутності електропостачання

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на новинний ресурс "RAU".

Здійснювати торгівлю можна буде навіть під час тривалих блекаутів, завдяки тому, що всі ТЦ Епіцентр забезпечені генераторами на 100%. Тож, за умови за умови відсутності поломок генераторів, торговельні центри можуть працювати практично постійно.

Генератори зможуть забезпечити безперебійну роботу кас та освітлення торгових приміщень. Все ж, можуть виникати певні незручності:

При роботі генератора навантаження на електричну систему будівлі обмежується. Зокрема, відключається суттєва частина електрообладнання та приборів на фуд-корті. Також генератори не можуть забезпечити обігрів приміщень, а тому середня температура всередині торгового залу при довготривалому відключенні знижується.

Також у публікації нагадують, що для підтримки населення в періоди відключення світла мережа ТЦ Епіцентр встановила станції підзарядки гаджетів "Заряджайзери".

Нагадаємо, що під час масових відключень світла на Київщині було вдвічі збільшено кількість поліцейських патрулів, завдяки чому поменшало злочинів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram