#

Фабрика-кухня у Бучі запрацює вже у березні: деталі

28.02.2024 18:38
Фабрика-кухня у Бучі запрацює вже у березні: деталі
Фото з місця події

Фабрика-кухня у Бучі готується до запуску у березні 2024 року, наразі завершується навчання працівників та тестування обладнання 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Бучанської міськради.

Усі працівники пройшли тренінги, пов'язані з використанням сучасного обладнання та оптимізацією виробничих процесів всередині підприємства. Це дозволить їм ефективно використовувати новітні технології для швидкого та якісного приготування страв. Затверджене меню відповідає потребам та вимогам школярів, а завдяки оптимізації процесів готування, можна виробляти значні обсяги їжі за короткий проміжок часу. Наприклад, лише за шість хвилин можна приготувати 3000 котлет, а 110 літрів супу — за 25 хвилин.

Однак ефективне харчування школярів вимагає не лише швидкості, але й уважного планування та контролю. Тому система приготування їжі на Фабриці налагоджена таким чином, щоб кожен етап був чітко синхронізований, щоб забезпечити своєчасну доставку готових страв у школи.

Одним із ключових елементів успішного функціонування Фабриці є якість продуктів. Нині проведені майже всі тендери на закупівлю продуктів. Поки що — тільки на три місяці, щоб перевірити якість продукції від постачальників. 

Цей крок є частиною нової реформи шкільного харчування, ініційованої першою леді України, Оленою Зеленською. 

Нагадаємо, що у Бучі створять окреме комунальне підприємство "Фабрика-кухня "Готуїмо".


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: