#

Фастівська громада у скорботі: "на щиті" повертається воїн Василь Гаршин

11.04.2024 20:43
Фастівська громада у скорботі: "на щиті" повертається воїн Василь Гаршин
Василь Гаршин

Під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку загинув мешканець Фастова, воїн Василь Гаршин

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Фастівської міськради.

Гаршин Василь Валерійович народився 4 липня 1991 року в м.Фастові. Навчався у ЗОШ №9, пізніше закінчив Фаховий коледж геологорозвідувальних технологій в Києві. На початку повномасштабного вторгнення росії чоловік був призваний до лав Збройних Сил України, проходив службу у Василькові, був зв'язківцем у бригаді тактичної авіації. Пізніше, боронячи країну від ворога на східному напрямку, став гранатометником 1 механізованого відділення 1 механізованого взводу 1 механізованої роти 2 механізованого батальйону. Загинув захисник 3 квітня 2024 року в районі населеного пункту Новобахмутівка, що на Донеччині. 

Громада висловлює співчуття родині, друзям та побратимам полеглого воїна. Церемонія прощання із Захисником Василем Гаршиним відбудеться 12 квітня о 10:00 біля будинку  за адресою м.Фастів, вул, Савченка, 10. Поховають бійця на кладовищі в с.Черкас Білоцерківського району.

Нагадаємо, що учні Германівського ліцею імені братів Гетьманів Обухівської громади долучились до обласного природоохоронного флешмобу з висадки дерев "Дерево Героя", присвяченого Всесвітньому Дню Землі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram