#

Фастівська громада у скорботі: загинув воїн Микола Чалик

07.06.2024 09:53
Фастівська громада у скорботі: загинув воїн Микола Чалик
Микола Чалик

Захищаючи рідну землю від ворога, на Донецькому напрямку загинув фастівчанин Микола Чалик

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Фастівської міськради.

Чалик Микола Миколайович народився 11 травня 1998 року в селищі Крупець, Рівненської обл. До третього класу навчався в ЗОШ в селищі. Після переїзду на Фастівщину, навчався в Фастівській ЗОШ №10. Після закінчення школи професію зварювальника отримав у Фастівському центрі професійно-технічної освіти. 

До повномасштабного вторгнення працював в ТОВ "АТБ-Маркет" на посаді старшого охоронника, мав авторитет серед колег, був справедливим та мав добре серце. 

У перші дні повномасштабного вторгнення Микола Чалик пішов добровольцем до лав 208 батальйону. Брав участь в обороні ряду населених пунктів на Донеччині та Харківщини. Згодом перевівся до 3 ОШБ. 

Загинув Микола 20 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання внаслідок ворожого артилерійського обстрілу на Донеччині. 

Микола Чалик був прекрасним та люблячим сином, чудовим батьком, братом, щирим другом та Людиною з великої літери, яка завжди прийде на допомогу та підтримає. Мав багато побратимів, які його цінували за його справедливість, порядність, людяність і розум. Микола завжди вирізнявся оптимізмом та почуттям гумору. 

У Миколи залишилися Син Єгор, мати Наталія, батько Микола, вітчим Геннадій, брат Роман та сестра Аліна, також бабусі, тітка та племінники. 

Про дату та час поховання Захисника буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, що на Запорізькому напрямку загинув воїн із Требухова Олександр Ісаков.

Читати "Моя Київщина" у Facebook