#

Фастівська ТВК нахабно проігнорувала рішення суду про перерахунок голосів виборців

17.11.2020 18:09
Фастівська ТВК нахабно проігнорувала рішення суду про перерахунок голосів виборців
Фото з місця події

 

Сьогодні, 17 листопада під стінами центральної виборчої комісії відбувся черговий мітинг протесту  партії "Наш край"


Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина


Представники політсили "Наш край" обурені тим, що Фастівська ТВК проігнорувала рішення суду про перерахунок голосів, який феміда винесла напередодні. В ситуацію втрутився народний депутат України від партії "Наш край" Сергій Шахов. Він зазначив, що після відповідного рішення суду голова Фастівської ТВК під покровом ночі, без наглядачів, представників партії та журналістів зібрала деяких членів комісії з якими переписала протоколи не перераховуючи вказані судом дільниці. За словами Сергія Шахова, ці протоколи знову були здані до ЦВК, яка в свою чергу не звертає увагу на заперечення партії. 


"Ми офіційно звернулись до голови ЦВК та звертаємося до суду про порушення кримінально-процесуального провадження. Зокрема, плануємо створити тимчасову слідчу комісію в парламенті із розслідування таких кричущих фактів у порушенні законодавства" , – Сергій Шахов.


Нагадаємо, що Ірина Ткаченко стала депутатом Боярської міської об'єднаної територіальної громади, не набравши жодного голосу підтримки від виборців

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: