#

Фастівський хлібокомбінат припинив свою роботу

27.01.2023 09:50
Фастівський хлібокомбінат припинив свою роботу
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 27 січня, за рішенням керівництва ТОВ "Київхліб" було зупинено роботу Фастівського хлібокомбінату

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Михайла Нестяжука у Facebook.

Мер Фастова у дописі зауважив, що міська рада пропонувала передати хлібокомбінат у комунальну власність територіальної громади з подальшим відшкодуванням його вартості власнику. Проте, пропозиція не була прийнята.

Нестяжук пише:

Звернення громади міста до органів державної влади всіх рівнів та правоохоронців, на жаль, залишилися без реагування. Це не дуже дивно, адже кінцевим бенефіціаром холдингу "Київхліб" є особи із оточення Черновецького Л.М.

Далі він підкреслив, що у мирні часи для захисту інтересів громади можна було б провести заходи з підтримки хлібокомбінату в Києві, але нині єдиний варіант бути почутими – підтримка петиції про відновлення роботи Фастівського хлібокомбінату на сайті Президента України. Однак, щоб вона була розглянута, потрібно протягом 90 днів зібрати 25 тисяч голосів.

На кінець мер наголосив:

Сьогодні на засіданні Громадської ради дана ідея була в цілому підтримана. Проте, були озвучені деякі сумніви щодо спроможності зібрати достатню кількість голосів. Знаючи ж наскільки згуртовані фастівчани, коли стоїть питання захисту міста, громади та району, я особисто не сумніваюся, що ми зможемо зібрати 25 тисяч голосів та відновити роботу Фастівського хлібокомбінату.

Нагадаємо, що жителька Фастова Гречанюк Аліна виборола 3 місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості "Об’єднаймося ж, брати мої!".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: