#

Фатальна ДТП на Бориспільщині: водій легковика загинув на місці події (ФОТО)

29.01.2021 11:30
Фатальна ДТП на Бориспільщині: водій легковика загинув на місці події (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 29 січня, близько 7-ої години ранку на трасі "Київ-Дніпро", поблизу селища Єрківці Бориспільського району трапилася смертельна ДТП за участю двох автівок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

За попередніми даними, 50-річний водій автомобіля Huindai не впорався з керуванням, у результаті чого виїхав на зустрічну смугу та здійснив лобове зіткнення з автомобілем ЗАЗ.

Внаслідок зіткнення водій легковика Huindai загинув на місці події, його 37-річну пасажирку з травмами доправлено до лікарні. 55-річного водія автомобілю ЗАЗ та його пасажирів 27-и та 33-ох років з тілесними ушкодженнями доставлено до медичних закладів.

На місці події працювали наряди реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції, працівники Слідчого управління поліції Київщини та медики .

Наразі встановлюються причини та обставини аварії, поліцейські опитують свідків та очевидців.

Нагадаємо, що бориспільська місцева прокуратура забезпечила виконання рішення Верховного Суду про повернення державі земель водного фонду.


Читати "Моя Київщина" у Facebook