#

Фатальна ДТП на Вишгородщині: винуватець піде за ґрати на 7 років

22.11.2021 12:10
Фатальна ДТП на Вишгородщині: винуватець піде за ґрати на 7 років
Фото з мережі інтернет

У селі Лютіж Вишгородського району сталася смертельна ДТП – винуватця засудили до семи років позбавлення волі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області.

За підтримання публічного обвинувачення Київською обласною прокуратурою судом оголошено обвинувальний вирок водію, що спричинив дорожньо-транспортну пригоду, у якій загинуло двоє людей і ще одна особа отримала тілесні ушкодження (ч. 3 ст. 286 КК України).

Прокурором у суді доведено, що в листопаді 2017 року в селі Лютіж Вишгородського району водій автомобіля марки ВАЗ, наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу, не впевнився у подальшій безпеці руху та здійснив наїзд на трьох пішоходів, які перетинали проїжджу частину. Від отриманих травм двоє осіб загинули, ще одна особа отримала тілесні ушкодження.

Вироком суду чоловікові призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

Також судом прийнято рішення про стягнення з обвинуваченого на користь родин загиблих 400 тис грн моральної шкоди, та зобов’язано щомісячно сплачувати на користь двох дітей по 1600 грн до досягнення ними 18-річного віку.

Нагадаємо, що нещодавно у місті Славутич Вишгородського району заарештували неповнолітнього громадянина через хуліганство.

Читати "Моя Київщина" у Telegram